Over mij

De gedachte achter Connecting-Experience

Veel organisaties worstelen met het binden en boeien van medewerkers, wat vaak leidt tot hoog ziekteverzuim, personeelsverloop en ontevreden medewerkers. Dit heeft ook invloed op de klanttevredenheid. Vanuit mijn ervaring zie ik dat er vaak tijdelijke oplossingen worden ingezet voor snelle resultaten, uiteindelijk zonder structurele verbetering. Maar wat als je de focus verlegt naar de langetermijntevredenheid van medewerkers?

Door te kijken naar wat elk team en individu nodig heeft en hun wensen te begrijpen, kun je de oorzaken van ziekteverzuim en personeelsverloop aanpakken. Dit vraagt om een goede analyse van zowel de processen, als het menselijke aspect binnen de organisatie.

Deze verandering kost tijd, aandacht en investering, zoals het herzien van managementstijlen, processen en teamsamenstellingen. Maar zo haal je het maximale uit je medewerkers én de organisatie, wat uiteindelijk meer waarde oplevert voor zowel medewerkers als klanten.

Ik begrijp hoe belangrijk het is om de mensen binnen een organisatie centraal te stellen. Daarom help ik jouw organisatie bij deze verandering, met veiligheid en vertrouwen als mijn belangrijkste kernwaarden. Door de verbinding tussen medewerkerstevredenheid en klanttevredenheid te maken, zorgen we dat beide begrippen een integraal onderdeel van je bedrijfsstrategie worden.

Over Jette

Hi, ik ben Jette van Eldijk! Voor mij draait alles om het vinden van creatieve oplossingen met een frisse en leergierige houding. Ik houd ervan om dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken en zo te ontdekken hoe we dingen anders kunnen aanpakken. Buiten het werk om vind je mij op de yoga-mat, surfen op de golven, met een goed boek in mijn hand, of genietend van een heerlijke kop koffie.

Met een achtergrond in bedrijfskunde, verandermanagement en organisatiepsychologie breng ik een unieke kijk op de dynamiek binnen organisaties. Wat mij drijft, is een diepgewortelde interesse in het ‘waarom’ achter menselijk gedrag en een sterke intrinsieke motivatie om mensen te begeleiden door organisatorische veranderingen.

Eerlijkheid en transparantie staan bij mij hoog in het vaandel. Ik ben rechtvaardig en draai niet om de zaken heen, waardoor ik altijd streef naar open communicatie en duidelijke oplossingen. Samen kunnen we ontdekken hoe we jouw organisatie en team naar een hoger niveau kunnen tillen!

Jette Over mij

BETROKKEN

Voor mij betekent betrokkenheid actief luisteren, investeren in begrip en samenwerken om gezamenlijke doelen te bereiken. Mijn inzet en ondersteuning reflecteren mijn oprechte betrokkenheid.

EMPATHISCH

Empathie betekent voor mij echt begrijpen wat anderen doormaken en hoe ze zich voelen, zodat ik op een ondersteunende manier kan reageren en een respectvolle, veilige omgeving kan creëren.

LOYAAL

Ik ben betrouwbaar, kom mijn beloften na en geef oprecht om het welzijn en succes van degenen met wie ik samenwerk. Investeren in langetermijnrelaties en doelen is een belangrijk onderdeel van onze samenwerking.

PRAGMATISCH

Ik ben gericht op praktische en haalbare oplossingen. Dit houdt in dat ik een realistische aanpak hanteer, flexibel ben in het vinden van oplossingen en altijd probeer om de meest effectieve en haalbare routes te kiezen.

Wat anderen zeggen