Menu

Diensten

Wat kan Connecting-Experience voor jou betekenen?

Het doel van Connecting-Experience is om een natuurlijk proces van positieve (klant)beleving te creëren; zowel intern als extern! Zodat organisaties op een duurzame manier toekomstbestendig worden gemaakt. Waarbij talent serieus wordt genomen en er oog is voor ieders kwaliteiten. Om hiermee creatieve en innovatieve oplossingen & implementaties in de praktijk toe te passen. Zo gaan samenwerkingen pas echt floreren!

Organisatie- & teamontwikkeling

Het begeleiden van veranderingen en verbeteringen binnen een organisatie en de teams. Vanuit een concreet verbeterplan om vanuit daar bij te dragen aan de duurzame organisatiedoelstellingen en -ontwikkelingen.

 

Leiderschap

Het tijdelijk aansturen en opbouwen van teams en samenwerkingen. Met als doel de tevredenheid te verhogen en werkgeluk te stimuleren. Door echte aandacht te geven aan de mensen, vanuit faciliterend en coachend leiderschap.

Mind the Gen®

Een programma ontworpen om organisaties te helpen bij het verbeteren van de samenwerking tussen de generaties. Zodat ze een aantrekkelijke werkgever zijn én blijven voor talenten van alle leeftijden. Met daarbij de focus op duurzame inzetbaarheid.

Consultancy & trainingen

Faciliteren van organisaties bij de transformatie naar Experience Management strategieën. En het onderteunen van organisaties en teams bij het succesvol implementeren van XLA (Experience Level Agreements).

 

 

 

 

Waarom Connecting-Experience inzetten?

Het ontwikkelen van talent wordt serieus genomen en bij Connecting-Experience is er oog voor ieders unieke kwaliteiten, met een oprechte interesse in de mens en de organisatie. Inclusiviteit is een term met betekenis, waarbij het ontwikkelen van een lerende, dynamische organisatie het doel is. Zo wordt continu verbeteren omarmd en zijn zowel de mens als de organisatie daadwerkelijk van toegevoegde waarde.