Trainingen en workshops

Trainingen en workshops

Als trainer bied ik verschillende trainingen en workshops aan die de vaardigheden en kennis van jouw team helpen te verbeteren. Mijn aanpak kenmerkt zich door interactie en praktijk, waarbij ik de sessies goed laat aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw organisatie. Met een op maat gemaakte training kunnen je medewerkers hun potentieel maximaliseren, terwijl een workshop juist teamwork en probleemoplossende vaardigheden bevordert. 

Creatieve workshops en brainstormsessies

Deze interactieve workshops en brainstormsessies zijn ontworpen om innovatie en creativiteit te stimuleren. In deze sessie help ik teams bij het genereren van nieuwe ideeën, het oplossen van problemen en het ontwikkelen van effectieve strategieën voor verbeteringen in klant- en medewerkerservaringen.

XM en XLA trainingen

 XLA definieert en meet de beoogde kwaliteit van de klant- of gebruikerservaring. Ik leid medewerkers en leiders op in de principes en praktijken van Experience Management en XLA. Met deze training kunnen teams effectief bijdragen aan de implementatie en optimalisatie van deze strategieën.

Strategiesessies

In een strategiesessie bepalen we samen de langetermijnvisie van de organisatie en formuleren we strategische doelstellingen. Deze sessies geven een duidelijke richting voor de organisatie en zorgen voor een geïntegreerde aanpak in lijn met de organisatiedoelen.

Teaminterventies

Teaminterventies richten zich op het verbeteren van samenwerking, communicatie en teamdynamiek. Dit kan variëren van teamcoaching tot specifieke interventies die helpen bij het oplossen van interne problemen en het versterken van teamcohesie.

Hoe ga ik te werk?

Als trainer wil ik niet alleen inspireren en motiveren, maar vooral een blijvende impact maken. Na mijn trainingen zijn deelnemers in staat de geleerde vaardigheden effectief toe te passen in de praktijk.

Ik begin altijd met intakegesprekken met zowel de deelnemers als hun leidinggevenden. Hierin achterhaal ik de specifieke behoeften, doelen en verwachtingen van individuele teamleden, om een passend trainingsprogramma te kunnen maken.


De trainingen zelf zijn praktijkgericht en interactief. Met realistische casestudies, simulaties, interactieve oefeningen, groepsdiscussies en rollenspellen krijgen deelnemers direct een idee van hoe ze het geleerde kunnen toepassen in de praktijk. Zo is de training waardevol en direct relevant.

‘Jette heeft voor ons team van That Inner Flame een strategie sessie verzorgd. Hierin hebben we stilgestaan bij wie we zijn en wat ons energie kost en geeft. Daarnaast hebben we gedroomd over onze toekomst. Dit heeft ze met veel zorg voorbereid, maar ook met passie begeleid. We zijn met een duidelijke to-do list geholpen en kunnen weer stappen zetten! Ontzettend aan te raden!’

-Ilona de Baar, eigenaar That Inner Flame