Diensten

Wat kan ik voor jou betekenen?

Een natuurlijk proces van positieve belevingen creëren, zowel intern als extern, dat is mijn doel. Aan de ene kant zorgen tevreden klanten voor een betere Employee Experience. En andersom ook: Tevreden en loyale medewerkers dragen bij aan een positieve Customer Experience. Dat maakt het cirkeltje rond en jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Het serieus nemen van talent en het oog hebben voor ieders kwaliteiten staat centraal in mijn aanpak. Ik kan je helpen op het gebied van onderstaande diensten.


Organisatie- & teamontwikkeling

Begeleiding van organisatie- en teamveranderingen, gebaseerd op een concreet verbeterplan om duurzame doelstellingen te bereiken. Optimalisatie van (IT) dienstverlening, implementatie van Experience Management en XLA-methodieken, procesoptimalisatie en herstructurering van afdelingen.

(Interim) management en advies

Tijdelijke aansturing en opbouw van teams en samenwerkingen. Door middel van faciliterend en coachend leiderschap verhogen we de tevredenheid en het werkgeluk. Organisatieontwikkeling en – herstructurering, verandermanagement, en leiderschapscoaching en -ontwikkeling.

Mind the Gen®

Hierbij focus ik op het samenbrengen van verschillende generaties op de werkvloer, vanuit een concreet programmaplan. Ik zorg ervoor dat de verschillen teams niet uit elkaar drijven, maar dat je deze juist kunt inzetten om elkaar aan te vullen en jouw bedrijfsdoelen te bereiken!

Trainingen en workshops

Ik help organisaties en teams bij de transformatie naar Experience Management strategieën en ondersteun bij de succesvolle implementatie van XLA (Experience Level Agreements). Ook verzorg ik creatieve workshops en brainstormsessies, strategiesessies en teaminterventies.

 

 

Waarom Connecting-Experience inzetten?

Het ontwikkelen van talent wordt serieus genomen en bij Connecting-Experience is er oog voor ieders unieke kwaliteiten, met een oprechte interesse in de mens en de organisatie. Inclusiviteit is een term met betekenis, waarbij het ontwikkelen van een lerende, dynamische organisatie het doel is. Zo wordt continu verbeteren omarmd en zijn zowel de mens als de organisatie daadwerkelijk van toegevoegde waarde.  

Deze samenwerkingen gingen je voor: